Returer och återbetalningar


Allt du vill veta om avkastning och återbetalning:

Hur återkommer?
Din fullständiga tillfredsställelse är viktig för SFHOMENETMEN! Om du inte är nöjd med de produkter du beställt online kan du returnera dem helt gratis, inom 28 kalenderdagar efter leveransen.
För att din retur ska kunna behandlas korrekt, var god kontrollera att varan är i ursprunglig skick, oanvänd, med alla taggar och originalförpackning inkluderad. Vi förbehåller oss rätten att vägra varor som returneras efter 28-dagarsperioden eller som inte är i samma skick som du mottog dem.

Vänligen skicka tillbaka skorna via vår retursida. Då kommer vårt kundservice team att kontakta dig inom 24 timmar.

återbetalning

När du returnerar ett föremål är vi skyldiga att återbetala köpeskillingen så snart som möjligt! Detta kommer aldrig att vara senare än 14 dagar från den dag då vi mottar de returnerade varorna och verifierade att de överensstämmer med vår Returpolicy.
Återbetalningen kommer att inkludera kostnaden för returvarorna, och vid full retur (när du returnerar alla föremål som hör till samma köp), även (utgående) fraktkostnader, baserat på den billigaste typen av leverans som erbjuds av oss. Om du bara returnerar en del av föremålen som tillhör samma köp, kommer fraktkostnaderna inte att återbetalas.

utbyten
Har du en annan färg? Storleken passar inte som förväntat? Inga problem.
Du har 28 dagar från leveransen för att byta ut varor. Du kan lägga en ny order och skicka objekten tillbaka efter vår Returpolicy. Vi kommer då att ge ett bidrag för din första order. Det beror på att vårt lager inte är inrättat för utbyten.
Om du har fått fel, skadat eller felaktigt föremål, är vi här för att hjälpa! Vänligen kontakta vår kundvårdsteam först.

Hur länge måste jag vänta på min återbetalning?
Vanligtvis inte länge! Återbetalningar tar i allmänhet 3-10 arbetsdagar att visas på ditt bankkonto från den dag då du mottar ett återbetalningsbekräftelsemeddelande från oss ... Hastigheten beror helt på din bank eller betalningsleverantör: vissa banker är snabbare än andra.
Om du efter 10 arbetsdagar fortfarande inte har fått ditt bidrag, kontakta din bank och vår kundservice.
Observera att om du betalat med PayPal betalas återbetalningen tillbaka till ditt PayPal-konto och inte direkt till kortet som är kopplat till kontot.