Om SFHOMENETMEN


Håll dig stillad och håll din sneaker livsstil levande och sparka med SFHOMENETMEN!

SFHOMENETMEN Europe betyder också en förhöjd digital erfarenhet för vår ständigt ökande fanbas, genom en helt ny spännande webbplats och levande interaktiva sociala medieplattformar. Sist men inte minst är BASTSKOR ett etablerat invecklat element i den europeiska gatukulturen, sneakerscen och atletisk livsstil. Vi trivs med att alltid ge tillbaka till samhället och vi är involverade i otaliga händelser och händelser på hela kontinenten. Parter, sport tävlingar, sociala möten, sneaker visar ... Det finns alltid en SFHOMENETMEN händelse som pågår, när som helst.


I mer än 10 år har våra samlingar kuratiserats av sneakerhuvud för sneakerhuvuden. Bara de bästa, mest relevanta och spännande produkterna gör det någonsin på våra hyllor och på våra onlinekataloger. "Om det är på SFHOMENETMEN, då är det godkänt!" Detta är ordet på gatan. Oavsett om du är länge engagerad sneakerälskare eller casual söker efter ett nytt nytt par skor, har BASTSKORr täckt dig, från fötterna uppåt. Glöm inte att kolla in vårt fantastiska utbud av kläder och tillbehör också! Och kom ihåg: De flesta av våra produkter kan du inte hitta någon annanstans!


SFHOMENETMEN är den ledande globala atletiska skor och klädhandlare. Våra nära partnerskap med de ultimata toppvarumärkena betyder att vi ständigt kommer att erbjuda dig de bästa och mest exklusiva produktserierna. På SFHOMENETMEN lever vi sneakers, vi andas gymnastikskor, vi drömskorskor ... Sneakers är allt vi tänker på och ingenting gör oss mer stolta än att kunna hålla våra anhängare uppdaterade med de senaste trenderna.

VI ÄR ALLA OM SNEAKERS!